8 thoughts on “News Edition in Albanian Language – 23 Korrik 2019 – 19:00 – News, Lajme – Vizion Plus

  1. Moj ti oratoria e pd,pse nuk te vjen turp se thua per varferin e vendit,harrove qe juve e ropet popullin per se gjalli ua moret dhe pesionisteve pensionet e varfera dhe deklaroi sali mavriu,qe parat ne firma jane te garantuara dhe me pas shpalli falimentimin pa turp e tani brockullisni juve nuk krahasoheni as me nje ne bot me halet qe keni bere ketij vendi!

  2. Po pse nuk ua ktheve pasurin vendit per 30 vjet more zagar dhe kurv bur,more lul putana,mbase te hiqet tya koka se taksa nuk hiqet me,ti e di qe nuk fiton kurre dhe prmton qiqera ne hell,te ka dale boja dhe antiruxhua prandaj mos dil treg me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *